BURSA / NİLÜFER - Dilek Özer Ortaokulu

2244519440
Cumhuriyet Mahallesi Nilüfer Hatun Caddesi Doğa Sokak No 2 Nilüfer/BURSA
Vizyon
Geleneği ve değişimi bütünleştirerek geleceği elinde tutan çağdaş bir okul. 30 Öğrencilik dersliklerde teknoloji destekli ve öğrenci merkezli eğitim veren atılımcı bir okul. Öğrencilerimizin ilgi ve istidatları doğrultusunda eğitim hizmeti sunan sevimli bir okul. Öz benliği geliştirmeye yönelik duygusal bir eğitim. Güler yüzlü bir ortamda “önce insan” anlayışından hareketle hazırlanan bir eğitim ortamı.
Misyon
Sağlıklı iletişim kuran, sorumluluk alan, özgüveni tam, üretken ve yaratıcı, bilimsel düşünen ve gelişmelere açık, kendisiyle ve toplumla barışık, teknolojik gelişmeleri takip eden, öğrenmeye meraklı, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, Cumhuriyetimizin temel değerlerini içselleştirmiş bireyler yetiştirmek.
AKADEMİK-SPORTİF VE SANATSAL BAŞARILAR
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM:7.ve 8.sınıf (Sabah),5. ve 6. sınıf(öğle)
SABAH: 07.30-13.10 ÖĞLE : 13.20-19.00
Kalorifer,doğalgaz
Ulaşım
BELEDİYE OTOBÜSLERİ: * KENT MERKEZİNDEN 9/D *ÜNİVERSİTEDEN 45 NOLU OTOBÜSLER *TERMİNALDEN 94 NOLU OTOBÜS *BURSARAY: -1 NOLU ORGANİZE SANAYİ TRENİ İLE "ESENTEPE" İSTASYONUNDA İNEREK FATİH S.M. BULVARINDAN 15 DAKİKA İZMİR YÖNÜNDE YÜRÜYEREK, -2 NOLU ÜNİVERSİTE TRENİNE BİNEREK FATİH S.M. İSTASYONUNDA İNİP FATİH SULTAN MEHMET BULVARINDAN MUDANYA YÖNÜNDE 15 DAKİKA YÜYÜYEREK OKULUMUZA ULAŞILABİLİR.
Yerleşim Yeri
*FATİH SULTAN MEHMET BILVARINDA AKUĞUR ALIŞVERİŞ MERKEZİ ALTINDA *AHMET ERDEM (MİLLİ PİYANGO)ANADOLU LİSESİ VE NİLÜFER ANAOKULU ÜSTÜNDE BULUNMAKTADIR.
İl Merkezine(Atatürk Cadddesi) 7 km.İlçe Merkezi(Nilüfer Kaymakamlığı)2km.
ADRES KAYIT BÖLGESİNDEKİ ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ
FUTBOL, HENTBOL, YÜZME
4006 TÜBİTAK ÇALIŞMALARI
2019-2020: 13 PROJE UYGULANMAKTADIR.
KOSOVA İLE KARDEŞ OKUL PROJESİ
TASARIM VE BECERİ ATÖLYELERİ YENİLENMEKTEDİR.