BURSA / NİLÜFER - Dilek Özer Ortaokulu

Kas

Çalışanların Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi, 30-31 Ekim ve 06-07 Kasım tarihlerinde yapıldı. 71 öğretmen ve idarecilerimizin katıldığı eğitim, Nilüfer Ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü İSG Birimi görevlisi Ali GÜLTEPE tarafından verildi.

Kas

“Okul Başarısında Ailenin Rolü” veli semineri 02.11.2023 Perşembe günü saat 12:00 de okulumuz konferans salonunda rehberlik servisi tarafından yapılmıştır.

Ekm

8 - 12 Mayıs tarihleri arasında İtalya Chianciano Terme'deki Istituto Comprensivo Federigo Tozzi okulunda yaptığımız işbaşı gözlem çalışmasını, 9 - 14 Ekim tarihleri Erasmusdays kapsamında okulumuzda öğretmen ve öğrencilere yaptığımız sunumdur.

Ekm

8. Sınıf öğrencilerimize rehberlik öğretmenimiz Seval Ulviye AKYOL tarafından "Verimli Ders Çalışma" semineri verildi.

Ekm

13 Ekim Afet Riskini Azaltma Günü İkaz, Alarm ve Tahliye Tatbikatı ve Afet Farkındalık Eğitimi yaptık.

Ekm

Her ders için yıllara göre konu dağılımları aşağıdadır. İçeriği aşağı doğru kaydırınız.