BURSA / NİLÜFER - Dilek Özer Ortaokulu

Eyl

BT Sınıfımızdaki 16 yıllık eski bilgisayar kasaları Dilek Özer Okul-Aile Birliği tarafından yenilenmiştir. (15 adet kasa).

Artık öğrencilerimiz Bilişim Teknolojileri çalışmalarını daha iyi koşullarda yapacaklar.

Okul-Aile Birliği üyelerimize, Okul Müdürümüz Tayfun ŞAHİN'e ve Okul-Aile Birliğine katkıda bulunan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okul Rehber öğretmenimiz Zerafet Culfa tarafından 5. Sınıf velilerimize “Okula Uyum Semineri “ verildi

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı İlk Ders Zili Çaldı.

Ağu

Haz

Okul bahçemizde öğrencilerimiz arasında Açık Hava Satranç Turnuvası düzenledik. Öğretmenimiz Abdurrahim ÖRENÇ'e bu güzel etkinlik için teşekkür ediyoruz.

Haz

Nilüfer Belediyesinin geleneksel “ Boyun Kadar Kitap Oku “ etkinliğinde 6-E sınıfından Fulya Su ÖZÜN adlı öğrencimiz dereceye girmiştir. Öğrencimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz. Sınıf Öğretmeni Bilge TOKAT ve Türkçe Öğretmeni Murat ŞENTÜRK’e katkıları için teşekkür ediyoruz.

May

Nilüfer İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası 2. Küme Yıldız Erkek Basketbol müsabakalarinda  Dilek Özer Ortaokulu basketbol takımımız final maçlarında Öncü okulları ve Tan Balat okulunu yenerek  1. olmuştur.

May

Gençler, milli ve manevi değerlerimize sahip, çalışkan, vatanını, milletini seven bu ülkenin yarınları olarak; daha çok çalışmalı ve ay yıldızlı bayrağımızı ilelebet dalgalandırmalısınız. Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.  Sizin gibi gençlere malik bulundukça, bu vatan ve milletin, şimdiye kadar elde etmeği başardığı zaferlerin üstüne çok daha büyük zaferler koyabileceğine şüphe etmiyorum.

Mustafa Kemal ATATÜRK

May

Okulumuz görsel sanatlar öğretmeni Kadriye Gündoğdu  öğrencileri ile okulumuz çehresini güzelleştirmeye devam ediyor. Öğretmenimize ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ağu

BOZKIRIN TEZENESİ ''GARİP '' & NEŞET ERTAŞ Projemiz Kalite Etiketi ile Ödüllendirildi

Haz

Almanya'dan 2, Türkiye'den 10 öğretmenin yer aldığı "Bozkırın Tezenesi Garip" isimli Neşet Ertaş'ın hayatını konu alan eTwinning projesine her iki ülkeden toplamda 136 öğrenci katılıyor.